RECEPCJA: lasermed@lasermed.pl | +48 22 627 15 84 | ul. Hoża 58/60 | 00-682 Warszawa

Zapraszamy do dodania swojej opinii

Opinie klientów:

2014-04-09
Zabieg: Fotodmładzanie
Nick: Jola
Opinia: Laser Med poleciła mi koleżanka i jestem bardzo mile zaskoczona. Fachowa opieka i fantastyczne efekty. To miejsce sprawiło, że dziś wyglądam po prostu pięknie.
2014-05-08
Zabieg: Fotodmładzanie
Nick: Agnieszka
Opinia: Dziękuję. moja cera aż promienieje :)
2016-12-29
Zabieg: Usuwanie zmarszczek botoxem
Nick: Magdalena
Opinia: Kolejny raz bylam w Lasermed i znowu mam czolo bez zmarszczek. Szybko, bezbolesnie, skutecznie. Dziekuje i polecam.
2016-12-29
Zabieg: Porady dermatologiczne
Nick: Joanna
Opinia: Polecam Dr Prandecka. Pani Dr ma bardzo dobre podejscie do pacjentow, rowniez maloletnich, tlumaczy cierpliwie. Leczenie przebieglo skutecznie.
2017-01-15
Zabieg: Dermatoskopia
Nick: Marzena
Opinia: Polecam lasermed. Wygladam pieknie.
2017-06-29
Zabieg: Usuwanie zmarszczek botoxem
Nick: Anna
Opinia: Wspaniała pani Joanna Wantuch-Oszczak, miałam różne zabiegi, z każdego jestem zadowolona
2017-07-31
Zabieg: Korekta nosa
Nick: Maja
Opinia: Dr Dębskiego poleciła mi koleżanka, operował mój nos. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Dzięki niemu znowu jestem zadowolona ze swojej buzi.
2017-09-27
Zabieg: Plastyka uszu
Nick: Karolina
Opinia: W Laser med miałam robione uszka przez dr Dębskiego. Dzięki dr pozbyłam się kompleksu odstających małżowin usznych. Polecam tą klinikę.
2017-10-27
Zabieg: Usuwanie pieprzyków
Nick: Wiola
Opinia: Wspaniali lekarze specjaliści. Wyjątkowo przyjazna atmosfera , polecam
2017-11-09
Zabieg: Porady dermatologiczne
Nick: Iwona
Opinia: Jestem pacjentką dr. Prandeckiej - świetnej specjalistki zarówno w zakresie dermatologii jak i medycyny estetycznej. Jest bardzo dobrym doradcą w podjęciu decyzji dotyczącej zabiegów - zawsze jestem bardzo zadowolona. Z porad dr. Prandeckiej korzysta również mój mąż i syn którzy mają problemy alergiczne. Laser med. to świetna klinika i bardzo miły cały personel. Polecam
2018-11-24
Zabieg: Usuwanie przebarwień
Nick: Patrycja
Opinia: Znalazłam ten salon w internecie, poczytałam opinie i zgłosiłam się na usuwanie piegów. Przemiła obsługa, nie wciskają bajeczek, nie namawiają (a wręcz przeciwnie) do serii zabiegów, jeśli nie jest to potrzebne :)
2019-01-21
Zabieg: Dermatoskopia
Nick: Joanna
Opinia: Dziękuje po bliźnie na policzku nie ma śladu! Dziękuje i serdecznie polecam
2019-08-11
Zabieg: Usuwanie włosów
Nick: Justyna
Opinia: Korzystam z usług LASERMED już od roku (depilacja laserowa, usuwanie naczynek). Jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów jak i z profesjonalnej obsługi. Doktor Oszczak jest wyjątkowo kompetentnym dermatologiem z dużym doświadczeniem i indywidualnym podejściem do pacjenta. Efekty depilacji laserowej (łydki, pachy, bikini) widać już po drugim zabiegu. Jestem BARDZO zadowolona i z pewnością będę tu wracać!
2019-08-24
Zabieg: Laserowe usuwanie naczynek
Nick: gunia1
Opinia: Jestem ponad miesiąc po zabiegu zamykania naczynek na nogach (delikatne pajączki). Zabieg nie należał do najtańszych. Praktycznie ani jedno naczynko nie zostało zamknięte. Zdawałam sobie sprawę, że nie wszystkie da się zamknąć, ale żeby żadne się nie zamknęło? Noga wygląda tak samo jak przed zabiegiem, żadnej różnicy. Nie polecam.
2019-09-01
Zabieg: Porady dermatologiczne
Nick: Magdalena
Opinia: Dziękuję za likwidację problemu pocenia. Bezboleśnie. Wracam kolejny raz. Dr Prandecka i zespół - dziękuję za fachowe podejście do pacjenta.
2019-09-01
Zabieg: Porady dermatologiczne
Nick: Hania
Opinia: Skorzystałam z zabiegów laserowych usuwania bliznowca po cięciu cesarskim. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Blizna cieniutka i słabo widoczna. Polecam lasermed.
2019-09-25
Zabieg: Plastyka uszu
Nick: Ola
Opinia: Z czystym sumieniem polecam doktora Dębskiego. Trzy miesiące temu poddałam się zabiegowi korekty odstających uszu. Zabieg został dobrze wykonany, z efektów jestem bardzo zadowolona, nie było żadnych powikłań.

Warto wiedzieć:

  • PROFHILO

    PROFHILO Preparaty PROFHILO są nowatorskim kwasem hialuronowym produkowanym w specjalnej technologii, stosowanym w profilaktyce i leczeniu starzenia się skóry. Poprawiają jej napięcie, sprężystość i jędrność.  

    Czytaj więcej...

  • Depilacji laserowa z czasopisma Ekspert

    Autor: lek. med. Dorota Prandecka Co warto wiedzieć przed zabiegiem?Do zabiegów depilacji laserowej trzeba się odpowiednio przygotować. Przynajmniej przez 4 tygodnie przed rozpoczęciem zabiegów i w trakcie ich trwania nie wolno wyrywać włosów,...

    Czytaj więcej...

Ostatnio dodane opinie naszych klientów:

2014-04-09
Nick: Jola
Opinia: Laser Med poleciła mi koleżanka i jestem bardzo mile zaskoczona. Fachowa opieka i fantastyczne efekt...
2014-05-08
Nick: Agnieszka
Opinia: Dziękuję. moja cera aż promienieje :)

Poznaj naszych specjalistów z dziedziny dermatologii i chirurgii:

Dorota Prandecka

lekarz dermatolog

Joanna Wantuch-Oszczak

lekarz dermatolog

Agnieszka Kryczka

specjalista dermatolog

Margareta Budner

specjalista chirurgii dziecięcej i plastycznej